gouden radioring

De Zilveren RadioSter Vrouw de Zilveren Radioster Man en de Gouden RadioRing de prijs voor het beste radioprogramma van 2021. Michiel Veenstra kan zich niet vinden in de werkwijze van de organisatie van de Gouden RadioRing die in eerste instantie geen programmas van radiozender KINK aan de nominatielijst had toegevoegd.


Big Brother Bewoners Trokken Op Oudejaarsavond Het Huis In Tellmemore Media In 2021 Oudejaarsavond

De Gouden RadioRing wordt op 27 januari 2022 uitgereikt.

. Tot donderdag 20 januari kan nog worden gestemd. Donderdag vindt ook de uitreiking plaats van de belangrijkste radioprijs de Gouden RadioRing. De eerste stemronde sluit op donderdagmiddag 20 januari om 1200 uur.

Dit jaar zijn er vier categorieën waar Nederland op kan stemmen. Dat gebeurt tijdens het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala. Michiel Veenstra heeft zich kritisch uitgelaten over de nominaties van de Gouden RadioRing een van de belangrijkste radioprijzen van het jaar.

In het reglement dat vanochtend gepubliceerd werd stond dat een programma uitgezonden moet worden via minstens één analoog distributiekanaal FM of open kabel wil het genomineerd worden. Stemmen Wil je De Staat van Stasse aan de overwinning helpen. Dit is de prijs voor het beste radioprogramma van 2021.

Volgende week donderdag sluiten om half negen s avonds de stembussen en dan worden de radioprijzen uitgereikt tijdens het RadioRing Gala in aanwezigheid van de genomineerden dus zonder publiek. Ze zijn namelijk met het programma De Staat van Stasse genomineerd voor de Gouden RadioRing. Nikkie de Jager geeft update over verkleurde Televizier-Ster.

18 januari 2022 1651. In deze verkiezing zijn naast de Gouden Podcast Award nog drie categorieën waarop het publiek kan stemmen. Daar zijn Ekdom in de Morgen en Somertijd Radio 10 Partij voor de Vrijdag NPO 3FM Mattie Marieke Q-Music en De Staat van Stasse Radio 2.

De Zilveren RadioSter Vrouw de Zilveren Radioster Man de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing. Leuk nieuws voor Stefan Stasse en zijn team. Wij mochten zojuist in de uitzending de genomineerden van de Gouden Radioring bekend maken.

In de laatste ronde neemt Stefan Stasse het op tegen de programmas Ekdom in de.


Pin Op Nieuwspaal


ボード Radio Broadcasting Station のピン


Nederlandstalig Station Wint Gouden Radioring Vrouw Mannen Muziek


Gouden Radioring 2009 Design Simon Barteling Goud Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel